Gratis verzending in België & Nederland vanaf € 2000,-

Over ons

Bato Group verzamelt een aantal experten rond diverse thema's op vlak van waterdichting en technieken. Als professionele firma kunt u beroep doen op ons als onderaannemer voor uw specifieke projecten. Wij zijn actief in de tuinbouwsector met specialisaties op vlak van (zwem)vijvers, zwembaden, beregening en waterbehandeling. Daarnaast zijn wij ook actief in de algemene bouwsector en kunt u beroep op ons doen bij de constructie van platte daken (bijgebouwen, poolhouses,...), aanleg van wateropslagputten, blusbekkens,...

U kunt uw volledige plaatsing op vlak van waterdichting en / of techniek volledig aan ons overlaten. Anderzijds kunnen wij ook enkel adviserend of ondersteunend met uw bedrijf samenwerken. Alles is mogelijk. U kunt uw volledige project met ons bespreken en laten calculeren. Het is mogelijk uw materialen bij ons aan te kopen (in bulk of per stuk). Indien gewenst stellen wij voor u een projectgebonden pakket samen zodat u als professional zelf of met wat ondersteuning aan de slag kunt gaan.

We voorzien geregeld opleidingen per sector / groep of zelfs individueel. Indien u interesse heeft voor een bepaalde opleiding mag u ons steeds rechtstreeks contacteren.

Via onze nieuwe webshop en ons servicepunt te Geel verdelen we naast diverse A-merken ook eigen producten, gemaakt in onze ateliers. Ook handelaren kunnen meegenieten van onze scherpe prijzen via onze uitgebreide contacten en importen. Door onze fysieke aanwezigheid te Geel kunnen hier garanties en herstellingen snel en correct behandeld worden door onze technische dienst.

Ons gespecialiseerd team staat steeds voor u klaar !

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?