Gratis verzending in België & Nederland vanaf € 2000,-

Sterker door samenwerking

Bato Group en AUGA slaan de handen in elkaar

AUGA ontwerpt, bouwt en levert producten en installaties voor zowel de consumenten- als de professionele watermarkt.
AUGA is al ruim 36 jaar in Nederland actief, maar slechts kort in België.

Zij willen hun Belgische relaties net zo ondersteunen als ze dat al jarenlang in Nederland doen. Zij bieden onder meer direct contact met de klant, rechtstreekse leveringen vanuit eigen magazijn en een eigen service- en reparatiewerkplaats.

Om nog dichter bij hun klanten te staan, kozen zij toch voor een partner in België en dat zijn wij, Bato Group. Ons DNA is hetzelfde, we delen onze passie voor watertechniek in de breedste zin van het woord. Water is de kernfactor van onze activiteiten. De technische kennis van beide bedrijven is uw garantie voor het slagen van uw waterproject.
Wij zitten dus op dezelfde golflengte en kunnen ondersteuning bieden op alle vlakken, een samenwerking die voor iedereen voordelen biedt!

Het AUGA aanspreekpunt voor de Belgische markt is Marcello Frittatta, hij woont in Breda en is inmiddels al meer dan 20 jaar bij AUGA werkzaam.

Marcello is rechtstreeks bereikbaar via e-mail: [email protected] of mobiel: +31 646 71 79 36.

Tom Geerinckx, zaakvoerder van Bato Group, en Marcello zullen dus nauw samenwerken om onze gezamenlijke klanten een vlotte service te bieden.

Wil je meer te weten komen over AUGA, breng dan zeker een bezoekje aan hun website.

6 maart 2024, door Valerie
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?